Programim në Java

€0+
Sidita Duli
7 ratings

Libri Programim në Java përfshin mësime të vlefshme për të filluar ndërtimin e aplikacioneve në Java. Temat kryesosore janë:

  1.  Objektet dhe klasat në Java
  2. Metodat
  3. Tabelat në Java
  4. Klasat e ndermjetme, klasa e brendshme dhe klasa anonime
  5. Trashëgimia në Java
  6. Polimorfizmi
  7. Ndërfaqet (Interfaces)

Gjithashtu, libri përfshin shumë shembuj dhe raste studimi.

Mund të lini një vlerësim (Rate) për librin 🌟🌟🌟🌟🌟

I want this!
47 downloads

You will get PDF file

Pages
102
Size
603 KB
Length
102 pages

Ratings

5.0
(7 ratings)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
€0+

Programim në Java

7 ratings
I want this!